Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Στο κατάμεστο supreme fitness center Warehouse 7 στο νέο Λιμάνι Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε η κολεξιόν της Ακαδημίας Μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε ένα φαντασμαγροική event που είχε τα πάντα: μόδα, μουσική, έμπνευση, βραβεύσεις και τον ευφάνταστο τίτλο ‘Fashion Inspiration Delta Motivation’!

Επαγγελματίες μοντέλα παρουσίασαν τις δημιουργίες των σπουδαστών σχεδίου μόδας, με θέμα «Ανδρόγυνο». To styling των μαλλιών και το make up των μοντέλων επιμελήθηκαν αποκλειστικά οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Ντορέττα Παπαδημητρίου, εντυπωσιακή και ιδιαίτερα κεφάτη συνεχάρη τους σπουδαστές για τις δημιουργίες τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Στη συνέχεια έδωσε το μικρόφωνο στον συμπαρουσιαστή της, τον παραολυμπιονίκη κολυμβητή Αντώνη Τσαπατάκη, ο οποίος με τα λόγια του έδωσε ένα μοναδικό μήνυμα ζωής και δημιουργίας, προκαλώντας συγκίνηση και δίνοντας έμπνευση σε όλους! Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία στο catwalk της αντισυμβατικής Vagrancy και του Δημήτρη Καλπάκη, ο οποίος έδειξε το δρόμο στους σπουδαστές ως επιτυχημένος απόφοιτος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των νικητών του πανελλήνιου διαγωνισμού μουσικής σύνθεσης “Be Your Music”. Ο διαγωνισμός διήρκησε δύο μήνες και οι ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν σε τρεις κατηγορίες: electronica, Hip Hop/Rnb και Rock/Metal. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το project Dust & Cream by Delta Lab, για το οποίο σπουδαστές Αισθητικής και Φαρμάκων ετοίμασαν τη σύσταση προϊόντων καλλυντικών για τη γνωστή εταιρία, ενώ οι Γραφίστες και οι σπουδαστές Marketing επιμελήθηκαν τη συσκευασία.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τετάρτη 10/6 στην Αθήνα και τις 17/6 στα Ιωάννινα, όπου θα παρουσιαστούν οι κολεξιόν των σπουδαστών των δύο πόλεων!