Πάστα ελιάς

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

200 γραμμάρια ελιές μαύρες
20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
Μία σκελίδα σκόρδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε σε ένα γουδί. Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνουμε στο γουδί και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.

Προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.

Κόβουμε σε φέτες μία μπαγκέτα, τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο και πάστα ελιάς.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr