Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια κατήγγειλε την παρακολούθησή της μέσω κρυφής κάμερας από τον σπιτονοικοκύρη

Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια κατήγγειλε την παρακολούθησή της μέσω κρυφής κάμερας από τον σπιτονοικοκύρη

Η κάμερα βρισκόταν τοποθετημένη στον χώρο της κρεβατοκάμαρας

Μία φοιτήτρια με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα έψαχνε διαμέρισμα για τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη.

Η κάμερα βρισκόταν τοποθετημένη στον χώρο της κρεβατοκάμαρας απέναντι από το κρεβάτι που υπήρχε στο επιπλωμένο διαμέρισμα. Όταν η 18χρονη ρώτησε τον ιδιοκτήτη τι είναι αυτή η άσπρη συσκευή, εκείνος, σύμφωνα με την ίδια, της απάντησε πως πρόκειται για ένα σύστημα συναγερμού και ότι είναι εκτός λειτουργίας.

Η 18χρονη νοίκιασε το διαμέρισμα και με την πεποίθηση πως αυτή η συσκευή ήταν εκτός λειτουργίας. Όσο περνούσαν οι μέρες στο νέο της διαμέρισμα όμως, ένιωθε πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της είπε ότι είναι συναγερμός που δεν λειτουργεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν φρόντιζε τη μητέρα του και είχε βάλει αποκλειστική νοσοκόμα, είχε βάλει την κάμερα για να βλέπει τι συμβαίνει. Η μητέρα του απεβίωσε και δεν πρόλαβε, όπως είπε ο ιδιοκτήτης, να βάλει τον μηχανισμό σε λειτουργία και έτσι δεν κατέγραφε.

Άμεσα η νεαρή φοιτήτρια με την οικογένειά της προχώρησε σε καταγγελία στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να έχει πέσει θύμα μίας πλεκτάνης που παραβίαζε την ιδιωτικότητά της.

Μετά από την έκθεση εργαστηριακής εξέτασης, προέκυψε ότι η κάμερα δεν μπορεί να καταγράψει ασύρματα, παρά μόνο ενσύρματα μέσω καλωδιώσεων σε ειδική συσκευή καταγραφής, με την υπόθεση να οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες.