Τραγωδία στα Τέμπη: Σπαρακτικό το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Κλαούντια

Τραγωδία στα Τέμπη: Σπαρακτικό το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Κλαούντια

Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο της άτυχης φοιτήτριας της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ

Ράγισαν καρδιές το μεσημέρι της Κυριακής στην εξόδιο ακολουθία από τον Ιερό Ναό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα για την 20χρονη Κλαούντια-Αλεξάνδρα Λάτα, που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών.

Οι γονείς της και τα δύο της αδέλφια δεν είχαν τη δύναμη να περπατήσουν καν και υποβασταζόμενοι ακολουθούσαν το λευκό φέρετρο με την ελληνική σημαία, που βγαίνοντας από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου έπαιρνε το δρόμο για το Νέο Κοιμητήριο Λάρισας, την τελευταία της κατοικία. Η Κλαούντια ήταν μια άριστη μαθήτρια στο σχολείο και αμέσως μετά την αποφοίτησή της εισήλθε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Η νεαρή φοιτήτρια επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από το τριήμερο της Αποκριάς στην Πάτρα και ανυπομονούσε να γυρίσει στη σχολή της. Οι γονείς της που ζουν σε χωριό της Λάρισας, της είπαν «κάνε μία στάση να σε δούμε», όμως η ίδια αρνήθηκε, προκειμένου να φθάσει γρηγορότερα στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσει κάποιες ώρες ξεκούρασης, ώστε να επανεκκινήσει το διάβασμα για τη σχολή της. Ωστόσο, η τύχη επιφύλασσε τα πιο δυσάρεστα για την ίδια και δεκάδες ακόμη, κυρίως νέους ανθρώπους.