Πατέρας χτύπησε μέχρι θανάτου την 4χρονη κόρη του

Σκότωσε στο ξύλο την ίδια του την κόρη ένας 31χρονος πατέρας από την Βρετανία. Το τραγικό περιστατικό συνέβη τον περσινό Μάρτιο. Σήμερα ξεκίνησε η δίκη του 31χρονου Carl Wheatley που κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την 4χρονη κόρη του, Alexa-Marie Quinn. Ο 31χρονος αρνείται ότι είχε σκοπό να τη σκοτώσει.

Η μητέρα της άτυχης μικρής είχε χάσει την κηδεμονία και το κοριτσάκι είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου ο πατέρας του, μόλις 3 μήνες πριν το σκοτώσει. Το κοριτσάκι ζούσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ανάδοχες οικογένειες πριν το τεστ πατρότητας αποδείξει, το 2012, πως ο βιολογικός του πατέρας ήταν ο 31χρονος. Ο Wheatley διεκδικούσε και την κηδεμονία ενός 3χρονου αγοριού και κατηγορείται πως επιχειρούσε να αναλάβει την ευθύνη των παιδιών προκειμένου να έχει δικαίωμα για περισσότερα επιδόματα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το κατηγορητήριο αναφέρει "πολλαπλά και επαναλαμβανόμενα χτυπήματα" που δέχτηκε η 4χρονη μικρή. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο ξυλοδαρμός της δεν ήταν αποτέλεσμα απλώς και μόνο του ότι έχασε την ψυχραιμία του. Τη χτύπησε επίμονα και συνεχόμενα, ανέφερε ο εισαγγελέας.

Στις 12 Μαρτίου του 2014 ο 31χρονος κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες. Όμως σύμφωνα με τη νεκροψία, το κοριτσάκι είχε ξεψυχήσει πολλές ώρες πριν ο πατέρας του καλέσει για βοήθεια.

Φαίνεται πως η Alexa είχε περάσει και τις προηγούμενες ημέρες δύσκολα στα χέρια του πατέρα της καθώς την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι επειδή είχε μελανιές και ένα σπασμένο δόντι. Ανέβαλλε μάλιστα τις συναντήσεις με την πρόνοια, η οποία θα επέβλεπε την ομαλή καθημερινότητα του κοριτσιού, λέγοντας πως είχε κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητό του.

"Τις εβδομάδες πριν το φόνο της τη χτυπούσε, τη χτυπούσε δυνατά, τη χτυπούσε ολοένα και περισσότερο. Έκανε τα πάντα για να μην τη δει κανείς, ήξερε πολύ καλά τι έκανε και ήξερε πόσο κακό της έκανε. Οι νοσοκόμοι είδαν πόσο μελανιασμένο ήταν το κάτω μέρος του κορμιού της", τόνισε ο εισαγγελέας.