Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προβλήθηκα στο Survivor»

Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προβλήθηκα στο Survivor»

«Καθένας μας έχει κάποιον χρόνο εκεί μέσα που προβάλλεται, άλλος λίγο άλλος πολύ. Τουλάχιστον το λίγο να είναι καλό»

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι».

Ο παίκτης που αποχώρησε τελευταίος από το Survivor All Star μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων εξέφρασε τα παράπονά του ως προς την προβολή της εικόνας του προς τα έξω.

«Το Survivor είναι μία εμπειρία, στην οποία αφήνεις το σωματικό σου, τις ανέσεις σου και πας νους και ψυχή να δεις τι μπορείς να κάνεις σε αντίξοες συνθήκες. Πάω συνειδητοποιημένος. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ο τρόπος που παίχτηκε η εμφάνισή μου για κάποιον λόγο» ανέφερε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

 

«Καθένας μας έχει κάποιον χρόνο εκεί μέσα που προβάλλεται, άλλος λίγο άλλος πολύ. Τουλάχιστον το λίγο να είναι καλό, γιατί πολλές φορές και το λίγο είναι πολύ, αρκεί να είναι καλό. Εμένα δεν μου άρεσα, να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως παίχτηκα» πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Ήμουν 15 μέρες να στάζει η οροφή, το ‘λεγα στον ένα και στον άλλο, δεν ενδιαφερόταν κανείς. Πήγα να το φτιάξω και βγαίνει ότι έριξα τα νερά μέσα στην καλύβα. Το φιλότιμο και η προθυμία κάποιου συμπαίκτη μου να φτιάξουμε την καλύβα δεν υπήρχε. Δεν το είδαμε στο μοντάζ» τόνισε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Από τις 8 ώρες που μπορεί να τσακωθείς με τον ένα ή τον άλλο σου βγάζουν ένα τέταρτο, ένα 20λεπτο και μπορεί να έχουν περάσει 8μιση ώρες που να ‘χουν έρθει όλα τούμπα και να ‘χουν ξαναϊσορροπήσει. Εγώ πέρασα τέλεια, το θεωρώ ό,τι πιο τέλειο μπορεί να σου συμβεί» συμπληρώνει στη συνέχεια.