Κακοκαιρία «Barbara»: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά στην Αττική – Έκλεισαν δρόμοι

Κακοκαιρία «Barbara»: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά στην Αττική – Έκλεισαν δρόμοι

Δείτε φωτογραφίες και live την εξέλιξη του καιρού

Στην Αττική εισέβαλε πριν από λίγο η κακοκαιρία «Barbara», με ισχυρή χιονόπτωση να σημειώνεται ήδη στα βόρεια προάστια.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η Τροχαία Αττικής προχώρησε στην διακοπή της κυκλοφορίας στους εξής δρόμους του λεκανοπεδίου:

- Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης από το Σ.Ν.Πεντέλης 414 μέχρι τον Αγιο Πέτρο.

- Στην παλαιά Εθνικό οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).

- Στην επαρχιακή οδό Τατοΐου - Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

- Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας - Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

Δείτε live την εξέλιξη του καιρού από το windy.com

Σε επιφυλακή 1.000 αστυνομικοί και 200 οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Την ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε «1.000 αστυνομικοί και 200 οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία στην Αττική. Υπάρχουν 34 σημεία ελέγχου» και συμπλήρωσε: «Υπάρχει πλήρης συντονισμός με την Πολιτική Προστασία και την Περιφέρεια».