Μοσχάτο: «Φύλλο και φτερό» κάνει η ΕΛ.ΑΣ. τις υποθέσεις που χειριζόταν ο 50χρονος επενδυτικός σύμβουλος

Μοσχάτο: «Φύλλο και φτερό» κάνει η ΕΛ.ΑΣ. τις υποθέσεις που χειριζόταν ο 50χρονος επενδυτικός σύμβουλος

Προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε η 47χρονη κατηγορούμενη - «Ανοιχτούς λογαριασμούς» και με άλλους πελάτες φέρεται να είχε το θύμα

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι πήρε η 47χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία του 50χρονου στο Μοσχάτο, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της απαγγέλθηκε.

Η 47χρονη, η οποία είναι μητέρα τριών αγοριών, έφθασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδεία αστυνομικών, έχοντας συλληφθεί για τον απαγχονισμό 50χρονου άντρα στο Μοσχάτο. Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της, η οποία ισχυρίζεται, ότι ο 50χρονος είχε αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από την ίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, ο 50χρονος εμφανιζόταν ως επενδυτής και χρωστούσε χρήματα και σε πολλούς άλλους. Σαν δικαιολογία μάλιστα, φέρεται να έλεγε, ότι είναι σε απόγνωση και πως τα λεφτά του τα «βούτηξε» η πρώην σύζυγός του.

Η κατηγορούμενη από την πρώτη στιγμή κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το θύμα δεν τις επέστρεφε τα χρήματα που της όφειλε και για τον λόγο αυτό πήγε στο σπιτι του. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην κατάθεση της είπε, πως ο 50χρονος της έλεγε, πως είναι απελπισμένος και πως θα δώσει τέλος στη ζωή του. Υποστήριξε ακόμη, ότι έβαλε μόνος του το κεφάλι του στη θηίά που είχε φτιάξει με μία ζώνη και η ίδια το μόνο που έκανε, ήταν να σπρώξει την καρέκλα πάνω στην οποία πατούσε. Είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους, με γείτονες του 50χρονου να ενημερώνουν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν την 47χρονη μέσα στο διαμέρισμα του απαγχονισμένου άνδρα.

Στο μεταξύ, «φύλλο και φτερό» κάνει η ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες υποθέσεις που είχε χειριστεί ο 50χρονος επενδυτικός σύμβουλος και πιθανόν να βρεθούν και άλλοι πολίτες στους οποίους χρώσταγε χρήματα. Πληροφορίες άλλωστε τον έφεραν να είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» και με άλλους πελάτες, οι οποίοι ζητούσαν τα χρήματα τους πίσω και εκτιμάται ότι κάποιοι εξ αυτών ήταν οι δράστες ξυλοδαρμού του το προηγούμενο Σάββατο.