Ένα όνειρο τρελό: Monopoly με πραγματικά χρήματα στη Γαλλία!

Όταν παίζουμε Monopoly, ξέρουμε ότι τα ψεύτικα χρήματα του παιχνιδιού μπορούν να αγοράσουν τα πάντα πάνω στο ταμπλό, αλλά απολύτως τίποτα στον πραγματικό κόσμο.

Κι αν ανοίγατε ένα κουτί Monopoly και βρίσκατε μέσα... πραγματικά ευρώ;

Ακούγεται βγαλμένο από τα καλύτερα όνειρά μας, όμως είναι αλήθεια: Η Hasbro αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην αγορά της Γαλλίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την πρώτη εμφάνιση της Monopoly στη χώρα, ογδόντα συσκευασίες στις οποίες θα περιλαμβάνονται και αληθινά χρήματα!

Ένας υπερτυχερός παίκτης της Monopoly θα βρει μέσα στη συσκευασία του αγαπημένου του παιχνιδιού όλα τα ψεύτικα χαρτονομίσματα να έχουν αντικατασταθεί από πραγματικά – συνολικά 20.580 ευρώ, δηλαδή! Ακόμα δέκα σετ θα έχουν μέσα πέντε χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, δύο των 50 ευρώ και ένα των 100 ευρώ (συνολικά 300 ευρώ), ενώ τα υπόλοιπα 69 τυχερά σετ θα περιλαμβάνουν πέντε χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και 5 χαρτονομίσματα των 10 ευρώ (συνολικά 200 ευρώ).

Βέβαια, για τους πολύ παρατηρητικούς, μία λεπτομέρεια ίσως αποδειχθεί σημαντική στο... κυνήγι των τυχερών σετ: Λόγω της διαφοράς μεταξύ των πραγματικών και των ψεύτικων χαρτονομισμάτων, οι συσκευασίες με τα πραγματικά χαρτονομίσματα είναι οριακά πιο βαριές, αλλά και κάπως “παραφουσκωμένες”, αν και η διαφορά, σύμφωνα με τους υπευθύνους της κατασκευάστριας εταιρείας, είναι ανεπαίσθητες.

Μπορεί με τα χρήματα που θα βρουν οι τυχεροί να μην μπορούν να αγοράσουν... ολόκληρους δρόμους, αλλά σίγουρα θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη!