Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι – Αναμένεται το μεσημέρι η μητέρα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι – Αναμένεται το μεσημέρι η μητέρα

Αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσουν και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο.

Οι κατηγορούμενοι, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, φέρονται να αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται.

Οι τρεις κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν από την 33η ανακρίτρια προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος φέρεται να επικαλείται διανοητικά προβλήματα τα οποία σύμφωνα με την υπεράσπιση του, επιβεβαιώνει γιατρός ο οποίος τον εξέτασε χθες στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι κλείστηκαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, αλλά τελικά έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων .

Επιπλέον εμφανίζεται να σημειώνει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος σε διαθεσιμότητα πλέον του νοσοκομείου Μεταξά φέρεται να αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει χρήματα στο παιδί.

Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολουθεί και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και η μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθεί μετά τη σύλληψή της.