Πλήγμα με Ιμπαγάσα

Ενός τραυματισμού χρειάστηκε να γίνει αναγκαστική αλλαγή ο Αριέλ Ιμπαγάσα στο δεύτερο ημίχρονου του αγώνα του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Ο Αργεντινός χαφ, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδας.

Ο έμπειρος άσος θα επανεξεταστεί εντός της ημέρας και θα γίνει γνωστή η τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του.

Εν τω μεταξύ, οι ιθύνοντες του συλλόγου παρακολουθούν διακριτικά, για την ώρα, την περίπτωση τα Τάσου Μπακασέτα (όπως και των Βασιλείου, Κουλούρη).

Τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε φημολογία που θέλει τον Αστέρα Τρίπολης να αφήνει ελεύθερο τον νεαρο επιθετικό. Εφόσον συμβεί αυτό, ο Πανιώνιος θα επισπεύσει τις διαδικασίες για να τον αποκτήσει, στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιθετικής του γραμμής.

Καταγγελία για τη μεταγραφή Κούρντι

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, ο Πανιώνιος απέστειλε έγγραφο στην ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας και ακολούθως ενημέρωσε την Αλ Αχλί ότι κίνησε τις διαδικασίες για να προβεί σε καταγγελία στη FIFA με αφορμή τη μεταγραφή του Αμίρη Κούρντι.

Η μεταγραφή είχε φθάσει τις 600.000 ευρώ και στον Πανιώνιο έχουν πάρεi, μέχρι στιγμής, μόνο την πρώτη δόση που ήταν ως προκαταβολή.

Πηγή: www.sport-fm.gr