Κοινό μέτωπο Αλαφούζου-Σαββίδη κατά της διαφθοράς

Αποφασισμένοι να κινηθούν από κοινού και να αντιμετωπίσουν τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ιβάν Σαββίδης. 

Οι ισχυροί άνδρες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ είχαν ραντεβού στο οποίο συζήτησαν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν όσα συμβαίνουν στο χώρο, τις διώξεις από τη δικαιοσύνη αλλά και τη διαιτησία στο πρωτάθλημα. 

Επιπλέον, συζήτησαν για τους τρόπους αντίδρασης ώστε να υπάρξει κάθαρση, ενώ το μέτωπο αναμένεται να διευρυνθεί αφού θα ακολουθήσει νέα συνάντηση και με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Μάλιστα, οι δύο άνδρες ανέλυσαν διεξοδικά ποια θα πρέπει να είναι η στάση τους απέναντι σε όσα συμβαίνουν και –ενώ υπήρξαν σκέψεις ακόμη και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα- τελικά συμφωνήθηκε να τηρηθεί μια πιο ψύχραιμη στάση για την ώρα. 

Εκείνο, όμως, που αξίζει να τονισθεί αφορά το τι θα γίνει στο επόμενο πρωτάθλημα της Superleague, αφού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (για την ώρα) συμφωνούν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουν υπό τις υπάρχουσες συνθήκες και προϋποθέσεις.

Πηγή: sport-fm.gr