Amazon: Για χάρη της ο Γούντι Άλεν σκηνοθετεί το πρώτο του σίριαλ!

Το πρώτο του τηλεοπτικό σίριαλ θα σκηνοθετήσει ο Γούντι Άλεν για λογαριασμό της Amazon, όπως ανακοινώθηκε από τον κολοσσό του Διαδικτύου.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή καμία άλλη λεπτομέρεια, πέρα από το ότι το σίριαλ θα προβάλλεται αποκλειστικά από τη συνδρομητική υπηρεσία Instant Prime της Amazon.

“Ο Γούντι Άλεν είναι ένας οραματιστής δημιουργός που έχει δημιουργήσει κάποιες από τις μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών, και είναι τιμή μου να δουλεύω μζί του στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά”, δήλωσε ο Ρόι Πράις, αντιπρόεδρος της Amazon Studios. “Από το Annie Hall ως το Blue Jasmine, ο Γούντι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας στο αμερικανικό σινεμά και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η η πρώτη του τηλεοπτική σειρά θα προβληθεί αποκλειστικά για το Prime Instant Video την επόμενη χροβιά”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Γούντι Άλεν, με το γνωστό του χιούμορ, δήλωσε: “Δεν ξέρω πώς μπλέχτηκα σε αυτό. Δεν έχω ιδέες και δεν είμαι σίγουρος από πού να αρχίσω. Μάλλον ο Ρόι Πράις θα το μετανιώσει αυτό”.