Τα… προξενιά που χάλασαν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Μένει εκτός η Ραχήλ Μακρή, ενώ μπαίνει ο Χάρρυ Κλυνν!

Ολοκληρώνονται τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών και τελικά κρύβουν πολλές εκπλήξεις.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την τελευταία στιγμή, πιθανότατα την Πέμπτη το απόγευμα, πριν την καταληκτική ημερομηνία για υποβολή των συνδυασμών, την Παρασκευή.

Οι εκπλήξεις μέχρι αυτή τη στιγμή είναι δύο. Μένει εκτός η Ραχήλ Μακρή, ενώ μπαίνει ο Χάρρυ Κλυνν!

Εκτός μένει οριστικά ή Χρυσούλα Γιαταγάνα, ενώ εκτιμάται θα προχωρήσουν οι υποψηφιότητες των Οδ. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη.

Για τη Θεοδώρα Τζάκρη, δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, καθώς από τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κατέβει στην Α Θεσσαλονίκης όπως και ο Χάρρυ Κλυνν.

Στη Ραχήλ Μακρή η Κουμουνδούρου, φέρεται να της πρότεινε να κατέβει υποψήφια στα Γρεβενά και όχι στην Κοζάνη που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της.

Σε αδιέξοδο τείνει να καταλήξει και η περίπτωση του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί το ναυάγιο με την Κουμουνδούρου θεωρείται πιθανό να τραβήξει ρότα για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Τέλος από την Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων σύμφωνα με πληροφορίες δεν «πέρασε» η πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας για τον καθηγητή, Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά πολλές φορές υπέρ της επιστροφής στη δραχμή ως λύση στην ελληνική κρίση.

Πάντως, οι διαβουλεύσεις για την τελική κατάρτιση των ψηφοδελτίων αναμένεται να συνεχιστεί πυρετωδώς μέχρι αργά σήμερα το βράδυ, χωρίς να αποκλείονται προσθήκες της... τελευταίας στιγμής.