ΠΑΟΚ: Με Μακ στο Κύπελλο, απών ο Αθανασιάδης

Αρκετά ευχάριστα επιφύλασσε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι στην Κέρκυρα για την 3η αγωνιστική (τελευταία) της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου. Ο Ρόμπερτ Μακ είναι στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε χάσει (4-2) και ο Σλοβάκος είχε σημειώσει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. 

Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες, λόγω αιματώματος στον τετρακέφαλο, που αποκόμισε από το ματς με τον Πανιώνιο, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε. Στην αποστολή είναι ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αναμένεται η απάντηση από την ομοσπονδία της Σουηδίας για την ποινή του λόγω αποβολής στο τελευταίο ματς με την Ασίρισκα. 

Στον δρόμο της επιστροφής βρίσκεται ο Γιώργος Κατσικάς. Ο 24χρονος στόπερ ακολούθησε μέρος της προπόνησης την Τρίτη με μπάλα και εκτιμάται ότι σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

Οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα και ο Παναγιώτης Γλύκος θεραπεία στο γυμναστήριο. 

Το κανονικό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής και στο τελευταίο του κομμάτι έγινε οικογενειακό δίτερμα. 
Στην αποστολή βρίσκονται 22 παίκτες και αναγκαστικά κάποιοι θα κοπούν. 

Αναλυτικά η αποστολή: Ιτάνζ, Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Βίτορ, Τζανδάρης, Κάτσε, Μαντούρο, Σαββίδης, Περέιρα, Ρατς, Κίτσιου, Μακ, Γκολάσα, Πόζογλου, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Κουλούρης, Παπαγιαννόπουλος.