Στο χέρι του Αναστασιάδη η μεταγραφή του Ουσέρο στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ αρχίζει σιγά-σιγά να δημιουργείται πίεση για τα μεταγραφικά. Αρχικά, φαινόταν ότι θα ολοκληρωθεί η πρώτη για τη χειμερινή περίοδο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας κοίταξαν κάποιες επιπλέον περιπτώσεις μετά το «ΟΚ» του Ιβάν Σαββίδη για κάτι καλύτερο.

Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται δεν θα σημειωθεί επιπλέον καθυστέρηση και σύντομα θα ανακοινωθεί μεταγραφή. Υπενθυμίζεται ότι έχει αποκτηθεί ήδη ο Παπαγιαννόπουλος, που δοκιμάστηκε στις προπονήσεις και έπεισε τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί ερωτηματικό, καθώς το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, δεν τον γνωρίζει καλά, σχεδόν καθόλου.

Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά παίκτη, που έχει παίξει πρόσφατα στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι καλό όνομα, αλλά και ακριβός. Έχει καταφέρει να ρίξει τις απαιτήσεις του, όμως υπάρχει ακόμη απόσταση.

Σύντομα, θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα του Φερνάντο Ουσέρο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να δώσει τις 250.000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον οι διοικούντες έχουν αφήσει το θέμα στον Άγγελο Αναστασιάδη. Αυτός θα κρίνει αν του κάνει, ενώ είναι πιθανόν να βρεθεί εν τω μεταξύ και κάτι θεωρητικά καλύτερα. Πάντως, πρόκειται για αξιόπιστη λύση αυτή του Ισπανού μέσου, που παίζει στους Αρκάδες από το 2011.

Παράλληλα, από την ΠΑΕ διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα με τον Μπαριέντος και τον Ροντρίγκες. Ο δεύτερος έχει προταθεί. Αυτό είναι σίγουρο, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου ισχυρίζονται ότι δεν έχει γίνει κίνηση για την απόκτηση του και πως τσεκάρονται άλλες περιπτώσεις για τη θέση του εξτρέμ. Άλλωστε, φαινόταν από την αρχή ότι δεν είναι εύκολο να έρθει στην Ελλάδα ένας τέτοιος παίκτης και μάλλον δεν θέλουν να δημιουργήσουν προσδοκίες στους φίλους της ομάδας και μετά να τους απογοητεύσουν.

Αλλαγή τακτικής

Η πορεία και η κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τους Γιώργο Κατσικά και Φάνη Τζανδάρη με θέμα την ανανέωση των συμβολαίων τους, κάνει τους υπεύθυνους στον ΠΑΟΚ να αλλάξουν τακτική από εδώ και πέρα σε τέτοια ζητήματα. Θεωρούν πως υπάρχει κλίμα από κάποιους ότι θα έτσι ή αλλιώς θα υποχωρήσει η ΠΑΕ και θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών. Αναμένεται να σκληρύνει τη στάση της από εδώ και πέρα η ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr