Μωρό στο αεροπλάνο; Πώς θα κάνετε τον εφιάλτη πιο… υποφερτό!

Ελάχιστα πράγματα είναι πιο εκνευριστικά για τους επιβάτες μίας αεροπορικής πτήσης από ένα μωρό που κλαίει γοερά και φωνάζει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Τι θα μπορούσαν να κάνουν οι γονείς ενός βρέφους για να περιορίσουν τα... θανατηφόρα βλέμματα και τη δυσφορία των άλλων επιβατών κατά τη διάρκεια μίας πτήσης; Να πάρουν παράδειγμα από τους γονείς της Μάντελαϊν!

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, σε μία πτήση προς το Μαϊάμι πριν από δύο εβδομάδες, οι γονείς ενός μωρού που θα ταξίδευε μαζί τους μοίρασαν στους συνεπιβάτες τους σακούλες που περιείχαν ωτασπίδες, σοκολατάκια και μέντες, αλλά και ένα σημείωμα που έγραφε:

“Γεια σου, άγνωστε!

Το όνομά μου είναι Μάντελαϊν. Θα γίνω ενός χρόνου στις 17 Δεκεμβρίου και αυτή είναι η πρώτη μου πτήση. Θα προσπαθήσω να επιδείξω καλή συμπεριφορά, αλλά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εκ των προτέρων αν αγχωθώ, τρομάξω ή πονέσουν τα αυτιά μου. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου σας έφτιαξαν αυτές τις σακούλες με μερικά γλυκά. Υπάρχουν επίσης ωτασπίδες, σε περίπτωση που η πρώτη μου δημόσια καντάδα δεν είναι το ίδιο ευχάριστη για σας όπως ήταν για τη μαμά και τον μπαμπά.

Καλή πτήση! :)”.

Ένας από τους επιβάτες ανέβασε στο Reddit φωτογραφία με τα... δωράκια της Μάντελαϊν, και το θέμα προβλήθηκε σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες στις ΗΠΑ, ενώ έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Γονείς, κλέψτε ιδέες...