Αυτή την Κυριακή το τραπέζι έχει στρωθεί σε ένα φιλόξενο Μανιάτικο Πύργο με γεύσεις μοναδικές…
Η Chef Ντίνα Νικολάου ανακαλύπτει τις νοστιμιές και την άγρια ομορφιά της Μάνης.
Παρακολουθεί από κοντά την διαδικασία παρασκευής του περίφημου σύγκλινου.
Γεύεται ψαρόσουπα με ντόπιο ροφό, στο Λιμένη.
Επισκέπτεται την Ιστορική Αρεόπολη και το ναό του Ταξιάρχη.
Συναντά την Μηλιά και δοκιμάζει το βραβευμένο ψωμί της, αλλά και τις λαχταριστές τραβηχτές.
Περπατά στους δρόμους του Γυθείου και ανακαλύπτει μικρές γευστικές γωνιές και ντόπια προϊόντα.
Επιστρέφει στην Αθήνα και μας προτείνει δύο συνταγές με έντονο Μανιάτικο χαρακτήρα: Κεφτέδες με σύγκλινο σε σάλτσα ντομάτας & δίπλες στο πι & φι!!
«Ένα τραπέζι Μάνη…Ένα τραπέζι Ελλάδα!»
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 20:00, στον ΣΚΑΙ