Γεωργιάδης: Υποκριτής και πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας

Τα βέλη του στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την τηλεόραση του Σκάι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ "πολιτικό απατεώνα" με αφορμή το γεγονός ότι στη χθεσινή του συνέντευξη στο ίδιο κανάλι, επικαλέστηκε τα τεστ αντοχής των τραπεζών για να πείσει πως το τραπεζικό σύστημα πατάει σε στέρεη βάση και οι καταθέσεις δεν θα κινδυνεύουν ακόμη κι αν οι δανειστές, οι εταίροι και οι αγορές διαφωνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν αυτός θα είναι στην κυβέρνηση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του ήταν εκείνοι που κατήγγελλαν τα αποτελέσματα των stress tests και καταψήφιζαν στη Βουλή όλους τους σχετικούς νόμους. 

"Αφού ο κ. Τσίπρας λέει πως οι τράπεζες είναι σταθερές χάρη στους νόμους που ψήφισα εγώ δεν μπορεί να επικρίνει", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, κατηγορώντας τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία και για άδικες επιθέσεις σε βάρος των κυβερνητικών βουλευτών που στήριξαν "κρίσιμες" όπως είπε αλλαγές.