Κατερίνη: Τη σκότωσε και την έθαψε κάτω από στρώματα

Ένας 33χρονος συνελήφθη για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 30χρονης Ελληνίδας, το βράδυ της 24ης Ιουνίου 2014, στην Κατερίνη, η οποία είχε παραμείνει ανεξιχνίαστη.

Η γυναίκα αγνοείτο από τις 24 Ιουνίου, ενώ η εξαφάνισή της δηλώθηκε από συγγενικό της πρόσωπο έξι ημέρες αργότερα, ωστόσο, ύστερα από μεθοδικές και συστηματικές έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος για την εμπλοκή του στο φόνο και συνελήφθη τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου.

Για τη σύλληψή του, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κατερίνης.

Όπως είχε προκύψει από την έρευνα και προανάκριση το βράδυ της 24ης Ιουνίου, ο δράστης βρισκόταν μαζί με την 30χρονη σε εγκαταλειμμένη οικία στην Κατερίνη και μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την τραυμάτισε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος της.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα, στην παραπάνω εγκαταλειμμένη οικία, καλυμμένη με στρώματα κρεβατιού, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του γραφείου εγκληματολογικών ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για την εξερεύνηση του χώρου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, για να διαλευκανθούν οι λεπτομέρειες τέλεσης της δολοφονίας.

Ο συλληφθείς 33χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως.