ΒΙΝΤΕΟ: Ηρωίδες 2 Ινδές που έδειραν τους άνδρες που τους επιτέθηκαν

Δύο Ινδές αδερφές δέχονται συγχαρητήρια, ενώ πρόκειται να λάβουν και αποζημίωση 31.000 ρουπιών (400 ευρώ) η κάθε μία, μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζονται να αντιδρούν απέναντι σε τρεις από τους άνδρες που τους επιτέθηκαν σε ένα λεωφορείο.

Οι δύο νεαρές γυναίκες, ηλικίας 22 και 19 ετών, η Άρτι και η Πούτζα Κούμαρ, παρενοχλήθηκαν από άνδρες σε ένα γεμάτο λεωφορείο την Παρασκευή την ώρα που επέστρεφαν σπίτι τους στην πόλη Ρόχτακ στο κρατίδιο Χαριάνα.

Το βίντεο, το οποίο έχουν δει χιλιάδες άνθρωποι στο Διαδίκτυο, τις δείχνει να χτυπούν τους δράστες, κυρίως με τις ζώνες τους, υπό το απαθές βλέμμα των άλλων επιβατών του λεωφορείου.

Οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση αφού αρνήθηκαν τις προτάσεις των ανδρών. «Έκαναν χειρονομίες, μας ακούμπησαν και μας προσέβαλαν», δήλωσε η Πούτζα στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV. «Δεν μπορέσαμε να το ανεχθούμε άλλο και αρχίσαμε να τους χτυπάμε. Ένας άνδρας έπιασε την αδελφή μου από το χέρι και ένας άλλος με κράτησε από τον λαιμό. Τότε η αδερφή μου έβγαλε τη ζώνη της και άρχισε να τους χτυπά», πρόσθεσε.

Η αστυνομία συνέλαβε χθες Κυριακή τους φερόμενους δράστες της επίθεσης αφού το βίντεο, το οποίο τράβηξε μια έγκυος επιβάτης, αναρτήθηκε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και μεταδόθηκε από ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Τα περισσότερα σχόλια που έχουν γίνει κάτω από το βίντεο χαιρετίζουν το θάρρος των δύο νεαρών γυναικών, ενώ κάποια καταγγέλλουν την απάθεια των άλλων επιβατών, κάποιοι από τους οποίους ακούγονται να κάνουν σαρκαστικά σχόλια.