Super Market – ΝΕΟ DEAL : 3 αλυσίδες θέλουν τον Πατρινό… Κρόνο

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ Β. ΝΩΤΗ

Στα ύψη βρίσκεται η κινητικότητα στον κλάδο των super market, με τους μεγάλους παίκτες να προσπαθούν να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στην αγορά, εν όψει και των εκτιμήσεων ότι ο κλάδος έχει φτάσει στον πάτο και το παιχνίδι αρχίζει να γυρίζει.

Εκτός από τις κινήσεις, που κάνουν στην Αττική, αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες σε παίκτες, που ναι μεν βρίσκονται στην επαρχία, αλλά είναι πολύ δυνατοί στην περιοχή, όπου δραστηριοποιούνται. 

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά την εξαγορά του Χαλκιαδάκη (Κρήτη) από το Σκλαβενίτη και τη συμφωνία του Μαρινόπουλου με την Karipidis Bros για τον Αρβανιτίδη (Βόρεια Ελλάδα), ακόμα μία αλυσίδα βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγάλων της αγοράς.

Πρόκειται για τα super market Κρόνος, του Νίκου Καρακίτσου, τα οποία έχουν ηγετική παρουσία στη Δυτική Ελλάδα.

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι την πόρτα της πατρινής επιχείρησης έχουν χτυπήσει ο Βασιλόπουλος, ο Μαρινόπουλος και ο Γαλαξίας.  

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά με το Μαρινόπουλο, με πηγές από την Αθήνα να αναφέρουν ότι το deal πρέπει να θεωρείται τελειωμένο και να αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, ο ίδιος ο κύριος Καρακίτσος, με τον οποίο συνομίλησε το news.gr, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των μεγάλων, όχι όμως και ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία. "Αν δεχτούν αυτά, που έχω ζητήσει και έχουμε συζητήσει, τότε ναι, θα έχουμε και συμφωνία. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχουμε υπογράψει. Και για να υπάρξουν ανακοινώσεις, πρέπει πρώτα να πέσουν υπογραφές", είπε χαρακτηριστικά.

Η ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ