Από το Γιάννη Λιάκου
Υλικά:
• 500γρ. τυρί κρέμα
• 200γρ. ζάχαρη χοντρή
• 250γρ. κρέμα γάλακτος ελαφρά χτυπημένη
• 15γρ. ποτό καφέ
• 4 κρόκοι αυγών
Εκτέλεση: χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους των αυγών, τη ζάχαρη και το ποτό μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το τυρί συνεχίζοντας το χτύπημα.
Τέλος ρίχνουμε τη σαντιγύ και χτυπάμε ώσπου το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Χρήση: Για τούρτες, τάρτες, πάστες κ.ά. Μπορεί να διακοσμηθεί με κακάο, φρέσκες φράουλες , σαντιγύ κ.λ.π.