Ρούλα Πισπιρίγκου: Καινούργια στοιχεία για της αναζητήσεις της στο διαδίκτυο πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καινούργια στοιχεία για της αναζητήσεις της στο διαδίκτυο πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Σε νέα κατάθεση αναμένεται να κληθεί η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που είχε βγάλει το αρχικό πόρισμα για την κατάληξη της Μαλένας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις ύποπτες αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο και προστίθενται σε αυτές για φαρμακευτικές ουσίες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, φαίνεται πως η προφυλακισμένη 33χρονη δεν αναζητούσε στο ίντερνετ μόνο φαρμακευτικές ουσίες, αλλά και συμπτώματα, κάποια από τα οποία εμφάνισε η Τζωρτζίνα λίγες ημέρες αργότερα. Όπως έχει προκύψει από τις έρευνες, η 33χρονη αναζητούσε:

– Γενετικά σύνδρομα καρδιάς
– Ισχαιμική υποξική εγκεφαλοπάθεια
– Διαζεπάμη (ηρεμιστικό)
– Παιδιά και πρησμένοι λεμφαδένες
– Επιληπτικές κρίσεις
– Βραδυκαρδίες
– Χορήγηση καταστολής
– Πνευμονικό οίδημα
– Καρδιακή ανακοπή,

ΟΙ αναζητήσεις αυτές αναμένεται να εξεταστούν περαιτέρω από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ., καθώς κάποιες από αυτές έγιναν 12 μόλις μέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης. Οι αρχικές αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου αφορούσαν ασφυξία σε παιδιά και ουσίες που τις προκαλούν.

Σε νέα κατάθεση καλείται η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Μαλένας

Την ίδια στιγμή, σε νέα κατάθεση στην Αστυνομία αναμένεται να κληθεί η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, που είχε βγάλει το αρχικό πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ολοκλήρωση της νέας ιστολογικής εξέτασης του κοριτσιού, η οποία επιβεβαίωσε τη μεγάλη βλάβη στο ήπαρ, η οποία ωστόσο είχε τεθεί υπό αμφισβήτηση, αν ήταν τελικά και το αίτιο θανάτου.