Νεκρός ο 67χρονος που φέρεται να σκότωσε τη 40χρονη ερωμένη του

Νεκρός βρέθηκε ο 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος, ο θεωρείτο ως ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία 40χρονης κτηνοτρόφου, μητέρας τεσσάρων παιδιών, στην Αρκαδία. Ο 67χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή της Βασκίνας Κυνουρίας.

Δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα αίτια του θανάτου του καθώς αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας ωστόσο όλα δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο 67χρονος τηλεφώνησε γνωστό του πρόσωπο, παραδέχτηκε το φόνο της γυναίκας και είπε πως θα αυτοκτονήσει γιατί δεν θα άντεχε τη φυλακή.

Η 40χρονη, μητέρα 4 παιδιών φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με τον 67χρονο. Όταν του ζήτησε να διακόψουν εκείνος την πίεσε.

Το πρωί της Τρίτης ο σύζυγος της έχασε τα ίχνη της και απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Έπειτα από έρευνες, στις 11 το βράδυ της ίδιας ημέρας, η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη, σε μια πλαγιά σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το Λεωνίδιο και το μαντρί που είχε με το σύζυγο της. Το πτώμα έφερε βλήματα από κυνηγετικό όπλο στην αριστερή ωμοπλάτη και έφερε τουλάχιστον δύο τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της.