Καμμένος: Μακάρι να γυρίσει πίσω η Ραχήλ…

Πρόσκληση επιστροφής στη Ραχήλ Μακρή, στον Χρήστο Ζώη και στον Μιχάλη Γιαννάκη, στελέχη που έχουν αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή “Στον Ενικό” το βράδυ της Δευτέρας.

Ειδικά για τη Ραχήλ Μακρή, η οποία διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τον Οκτώβριο, ο κ. Καμμένος δήλωσε πικραμένος για τη στάση της, τονίζοντας: “Ήταν μια πολύ καλή βουλευτής, η οποία όμως συγκρούστηκε με τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στεναχωρήθηκα που έφυγε η Ραχήλ, δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα”.

“Μακάρι να βγει αύριο, να καταλάβει ότι πρέπει να συνυπάρξει με τους άλλους συναδέλφους της και να γυρίσει πίσω”, ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και κατόπιν αναφέρθηκε σε δύο ακόμα πρώην στελέχη του κόμματος: “Και με τον Χρήστο Ζώη θεωρώ ότι δεν υπήρξαν πολιτικές διαφωνίες. Με τους άλλους που ήταν 'μαξιλάρια' εκ γενετής τους είδαμε... Και με τον Μιχάλη Γιαννάκη δεν είχαμε καμία διαφορά πολιτική. Μακάρι και ο Μιχάλης Γιαννάκης αύριο να είναι κοντά μας. Γιατί όχι;”.