Πάτρα: Απειλές καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν άτομα που κατέθεσαν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Απειλές καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν άτομα που κατέθεσαν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο είχε αποκαλύψει, ότι οι γονείς της 9χρονης του ζήτησαν να σταματήσει να ασχολείται με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών

Απειλές μέσω τηλεφωνημάτων, αλλά και γραπτών μηνυμάτων, έχουν δεχθεί άτομα που έχουν ήδη δώσει κατάθεση στις ανακριτικές αρχές για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ στην Πάτρα, Μιχάλης Βασιλάκης, επικαλούμενος αξιόπιστες πηγές. Αλλά και ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης, ο πρώτος άνθρωπος ο οποίος υποψιάστηκε, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο τον παρέπεμψε να μιλήσει σε εισαγγελέα, είπε μιλώντας στον Alpha, ότι «επικοινώνησα με την παιδοογκολόγο και μου είπε, ότι κι αυτή θεώρησε τον θάνατο της Μαλένας αιφνίδιο και περίεργο και ότι δεν δικαιολογείται η ηπατική ανεπάρκεια στο παιδί».

Ο κ. Ηλιάδης τόνισε δε, ότι στη συνέχεια επικοινώνησε και με την ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της Ίριδας, ενώ στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη στους γονείς των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, όταν εκείνοι τού ζήτησαν να σταματήσει να ασχολείται με τα άλλα δύο παιδιά.