Στιγμές χαλάρωσης σε Nap Pods αεροδρομίων!

Οι πολύωρες αναμονές πτήσεων σε μερικά από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου, οδήγησαν στη δημιουργία χώρων ξεκούρασης και χαλαρωτικών στιγμών για τους επιβάτες.

Μικρά δωμάτια με όλες τις απαραίτητες ανέσεις έχουν κάνει την εμφάνιση τους, δίνοντας τη δυνατότητα στιγμών ηρεμίας και γαλήνης. Ανακαλύψτε τα!

Snooze at My Space, Νέο Δελχί

Το όνομά του τα λέει όλα. Το Snooze at My Space στο διεθνές αεροδρόμιο Indira Gandhi στο Νέο Δελχί προσφέρει δωμάτια, για μόλις 7 ευρώ την ώρα, τα οποία διαθέτουν άφθονες πρίζες, τηλεόραση και ασύρματο ίντερνετ.

Snoozecube, Ντουμπάι

Το Snoozecube διαθέτει μικρά, ηχομονωμένα δωμάτια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να ξεκουραστούν. Διαθέτοντας 13 ευρώ την ώρα οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεση τους ένα διπλό κρεβάτι, μια τηλεόραση με οθόνη αφής, ασύρματο ίντερνετ, καθώς και μια εμπνευσμένη από τη φύση τοιχογραφία, που δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Yotel, Λονδίνο

Στο Terminal 4 του αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου και στο Νότιο Τερματικό Σταθμό του αεροδρομίου Gatwick, το Yotel προσφέρει μονά ή διπλά κρεβάτια, προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ιδιωτικό μπάνιο με ντους ψιλής βροχής, με τα απαραίτητα προϊόντα υγιεινής και πετσέτες. Με 30 ευρώ το δωμάτιο είναι δικό σας για τέσσερις μέρες, ενώ μια νύχτα κοστίζει περίπου 72 ευρώ.

Sleepbox, Ρωσία

Τα δωμάτια στο Sleepbox, στο διεθνές αεροδρόμιο Sheremetyevo της Ρωσίας μπορούν να φιλοξενήσουν έως τρεις ανθρώπους σε έναν χώρο με τρεις άνετες κουκέτες. Τα κομοδίνα διαθέτουν ηλεκτρικές πρίζες και λάμπες ανάγνωσης, ενώ στους χώρους υπάρχει και τηλεόραση, αλλά και τα απαραίτητα ξυπνητήρια, για να μην χάσουν οι επισκέπτες την πτήση τους.

Napcabs, Μόναχο

Τα αυτόνομα δωμάτια στο αεροδρόμιο του Μονάχου, διαθέτουν περσίδες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ένα άνετο κρεβάτι και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εργασίας, αν αναζητάτε ένα γαλήνιο μέρος για να δουλέψετε. Στα Napcabs υπάρχουν ακόμα και πίνακες με πληροφορίες για τις πτήσεις και τις τυχόν αλλαγές, που αφορούν τους ταξιδιώτες.