Ο… εξάψαλμος του Δέλλα στους “υπερόπτες” παίκτες της ΑΕΚ

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο ματς με τον Αχαρναϊκό και φρόντισε να τους τα εκφράσει στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα.

Ο «Κολοσσός» έκανε λόγο για υπεροπτική… είσοδο της ομάδας του στο γήπεδο και ζήτησε εξηγήσεις. «Μπήκαμε με ύφος ανώτερου στο παιχνίδι, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Αυτή η συμπεριφορά δεν μας ταιριάζει. Είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μαζί και το πρώτο ημίχρονο. Πείτε μου γιατί έγινε αυτό;», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ στους παίκτες του.

Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» δεν είχαν εξήγηση, αλλά παραδέχτηκαν το λάθος τους. «Ήμασταν υπερόπτες και παραλίγο να το πληρώσουμε. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί», ομολόγησε ο Νίκος Γεωργέας, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης, ένα πρόβλημα που επίσης πρέπει να εξαλειφθεί.

Η συζήτηση κράτησε για αρκετή ώρα και ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση των παικτών πως μετά τη διακοπή δεν θα παρουσιάσουν το ίδιο κακό πρόσωπο, αλλά και με τον Δέλλα να τους συγχαίρει για το χαρακτήρα που έδειξαν κυνηγώντας την ανατροπή μέχρι το 96’.

Πηγή: sport-fm.gr