Τα καλύτερα ανδρικά αρώματα για ένα ρομαντικό ραντεβού

Τα καλύτερα ανδρικά αρώματα για ένα ρομαντικό ραντεβού

Αυτά είναι τα ανδρικά αρώματα που προτιμούν οι γυναίκες

Εάν θέλετε να αποδώσετε καλά σε ένα ρομαντικό ραντεβού με μια όμορφη κυρία, επιλέξτε προσεκτικά το κατάλληλο άρωμα για αυτήν την περίσταση. Σκεφτείτε ποια αρώματα για άνδρες σας ταιριάζουν περισσότερο και φυσικά ποια ανδρικά αρώματα αρέσουν στις γυναίκες;
Σίγουρα θα σας εκπλήξουμε. Ειλικρινά, ούτε εγώ περίμενα τόση φαντασία. Οι άνδρες επιλέγουν πρακτικά μεταξύ «μου αρέσει» και «δε μου αρέσει», ενώ για τις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Πολλές γυναίκες φαντάζονται ακόμη και ποιοι άνδρες ποια αρώματα θα φορούσαν, έκαναν και περιγραφή του χρώματος των μαλλιών, των ματιών, της σωματικής διάπλασης και άλλων παρόμοιων. Ποια ανδρικά αρώματα προτιμούν λοιπόν;

HUGO BOSS Boss Bottled


Aς ξεκινήσουμε με το άρωμα HUGO BOSS Bottled (1998). Το άρωμα ξεχωρίζει με ακόρντα κανέλας, μήλου και βανίλιας, ένας συνδυασμός φρέσκων και πικάντικων ακόρντων σε αντίθεση. Το άρωμα εγγυάται πάντα και παντού την αυτοπεποίθηση, την επιτυχία και τη θηλυκή προσοχή σας. Θα αρέσει ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι λάτρης των ανδρικών αρωμάτων.

Chanel Blue Chanel

Αυτό το φρέσκο άρωμα με μια ξυλώδους εσπεριδοειδούς πινελιά θα βελτιώσει αμέσως τη διάθεση όλων των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου και εσάς. Το προτείνουμε όχι μόνο για ένα ρομαντικό ραντεβού, για το οποίο πρέπει να εμπνευστείτε λίγο και να δείχνετε κομψός.

Καμία κυρία δε θα αντισταθεί τον συνδυασμό από εξωτικό λιβάνι και κεχριμπάρι, που συμπληρώνεται από τόνους γκρέιπφρουτ και τζίντζερ. Αυτό είναι σίγουρα ένα άρωμα που εγγυάται την επιτυχία στις γυναίκες.

Christian Dior Fahrenheit


«Ένα άρωμα που προτιμά ο αγαπημένος μου», λέει η Γιώτα. «Η σύνθεση είναι αντίθετη, εναλλάσσοντας φρέσκες νότες εσπεριδοειδών με πικάντικες χορδές. То άρωμα είναι σαν παθιασμένο φιλί που θέλεις να επαναλάβεις ξανά και ξανά». Αναρωτιέστε γιατί είναι το holy grail των fashion bloggers και γιατί είναι ένα από τα best seller; Διότι είναι ξεχωριστό και αξέχαστο! Το έντονο άρωμα δέρματος και βιολέτας δε θα ταιριάξει σε όλους, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Αν δεν σας εντυπωσιάσει και μείνετε απογοητευμένοι, απλά δώστε μια ευκαιρία και στα άλλα ανδρικά αρώματα.

Guess Seductive Homme Blue


To Seductive Homme Blue από την GUESS είναι ένα φρέσκο, σπορ-κομψό άρωμα, που δημιουργήθηκε για άντρες που αγαπούν τις προκλήσεις και έχουν περιπετειώδες πνεύμα. Η σύνθεση ξεχωρίζει με θαλασσινές νότες, εσπεριδοειδή, πικάντικο πιπέρι, που θα σας θυμίσουν τη ζεστή άμμο και τον ήχο των κυμάτων.

Calvin Klein Eternity


Το Calvin Klein Eternity περιέχει ακόρντα από φασκόμηλο, λεβάντα, κυπαρίσσι και γεράνι. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι οι μυρωδιές βοτάνων με νότες εσπεριδοειδών και λεβάντας ενεργοποιούν το μυαλό, αυξάνουν τη συγκέντρωση και δίνουν πραγματικά περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εάν σκοπεύετε να προσκαλέσετε μια κυρία σε ένα πρώτο ραντεβού ή θέλετε να μιλήσετε ξανά με μια κυρία που δεν έχει ανταποκριθεί στα συναισθήματά σας, το άρωμα Calvin Klein Eternity θα μπορούσε να δημιουργήσει μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Εκτιμάται επίσης με το βραβείο «FIFI», το οποίο είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικό αυτού του αρώματος.

Givenchy Gentleman Intense

Aυτό είναι ένα ανδρικό άρωμα για άντρες που φημίζονται ως τζέντλεμαν. Είναι σχεδιασμένο για γενναίους άντρες με κομψή εμφάνιση και εκλεπτυσμένη συμπεριφορά. Οι γυναίκες τους κοιτούν με θαυμασμό. Κλασικά συνδυασμένο με μπαχαρικά, ξυλώδη και floral ακόρντα. Τα κομπλιμέντα από τους άντρες που προτιμούν αυτό το άρωμα είναι τιμή για όσους το φοράνε. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το άρωμα είναι ώριμοι και έμπειροι, επομένως κύριοι, αυτό το άρωμα πρέπει να γίνει δικό σας!

Αrmani Acqua di Gio Pour Homme


Δε χρειάζεται καν να εισάγουμε κάποια εικόνα. Το άρωμα Acqua di Gio Pour Homme από τη μάρκα Armani κατέχει την ηγετική θέση στην παγκόσμια κατάταξη για ανδρικά αρώματα για περισσότερα από 25 χρόνια. Το άρωμα κερδίζει τακτικά όλες τις μονομαχίες αρωμάτων, λαμβάνει θετικές κριτικές από τους συντάκτες των περιοδικών μόδας και κερδίζει βραβεία FiFi. Αυτό μας δίνει ξεκάθαρη απόδειξη ότι ακόμη και τα φρέσκα αρώματα εσπεριδοειδών μπορούν να είναι αρκετά κομψά εάν η σύνθεση συμπληρώνεται σωστά με floral στοιχεία.

Versace Eros Flame


«Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν ο συνάδελφος μου αγόρασε αυτό το άρωμα, όλα τα κορίτσια στο γραφείο ξαφνικά παρατήρησαν ότι υπήρχε. Κάποτε ήταν τόσο μετριόφρων και αδιάκριτος, αλλά τώρα μόλις ανοίγει η πόρτα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του». Το ανδρικό άρωμα Versace Eros Flame είναι ένα ξυλώδες άρωμα με αντίθετες συγχορδίες, που δημιουργήθηκε για φλογερούς άνδρες που δεν μπαίνουν στον κόπο να δείξουν τα συναισθήματά τους. Αυτό είναι σίγουρα ένα άρωμα που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα των γυναικών.

Τώρα ξέρετε ποια ανδρικά αρώματα προτιμούν οι γυναίκες και τι πιστεύουν για αυτά. Επιλέξτε ένα ανάλογα με το στυλ και τις δυνατότητες σας και εγγυόμαστε ότι η γυναίκα της καρδιάς σας σίγουρα θα σας προσέξει, μπορείτε ακόμη και να ανταλλάξετε τους αριθμούς τηλεφώνου σας.