Πέτρου Ράλλη: Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ακρωτηριασμένη γυναίκα

Φρίκη προκαλεί το τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη το πρωί της Τετάρτης, όταν η φρενήρης πορεία ενός διθέσιου αυτοκινήτου είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανθρώπων.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε αρχικά σε περίπτερο, κατόπιν, σε κολώνα και μετέπειτα, σε στάση λεωφορείου, πατώντας περισσότερους από δύο ανθρώπους.

Εκτός από τον 23χρονο αστυνομικό που υπέκυψε αμέσως στα τραύματά του, τη ζωή της έχασε με τρομακτικό και αποτροπιαστικό τρόπο μία γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής.

Δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη οι πληροφορίες ότι η άτυχη γυναίκα βρισκόταν πεζή στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου, δίπλα στο περίπτερο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένη είναι και μια ακρωτηριασμένη γυναίκα. "Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και τρεις τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και δύο πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά." αναφέρει το ΕΚΑΒ.