Goody’s : Στη Μελβούρνη το πρώτο κατάστημα στην Αυστραλία

Τα φτερά του και εκτός Μεσογείου και Ευρώπης ανοίγει ο όμιλος εστίασης της Vivartia, προχωρώντας στη λειτουργία του πρώτου Goody's Burger House στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. 

Στην εταιρεία υποστηρίζουν ότι το νέο concept των ταχυφαγείων έχει προκαλέσει το επενδυτικό ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο. Σε αυτό το πλαίσιο, αρχίζει η επένδυση στη μακρινή χώρα, μέσω ενός πενταετούς πλάνου ανάπτυξης, που έχει στόχο : 

  • Να γίνει αυτό το κατάστημα, το πιο hot σημείο της πόλης για τους πάνω από 4.000.000 κατοίκους
  • Την ανάπτυξη της Goody’s σε ολόκληρη την Αυστραλία, των 20 εκατομμυρίων καταναλωτών
  • Τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, με την αποκλειστική συνεργασία της Mediterranean Fast Casual Restaurants Ltd. 

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia προχωρά επιπλέον στην ανάπτυξη των σημάτων του στη Λευκορωσία, στην Αλβανία, στην Κύπρο, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία. Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα, και μέχρι τα μέσα του 2015, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους 8 ακόμα καταστήματα Goody’s και Flocafé στην Αλβανία, στη Βουλγαρία, στη Δημοκρατία του Κοσόβου, στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στη Λιβύη και στην Αίγυπτο.

Ήδη, η Goody's μετρά περισσότερα από 150 εστιατόρια σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, FYROM και Λευκορωσία.