Barbeque Street party το Σάββατο στο κέντρο

To Mama Roux κλείνει 3 χρόνια και το γιορτάζει με το καθιερωμένο ετήσιο Southern Barbeque Street Food party το Σάββατο 11 Οκτωβρίου.

Στο γνωστό πλέον σημείο της Αιόλου, οι γεύσεις και οι μουσικές θα συναντήσουν για μία ακόμα φορά την κουλτούρα της Ν. Ορλεάνης σε μια εμπειρία αυθεντικού Street Food.

Την έναρξη της βραδιάς, θα σηματοδοτήσει λίγο νωρίτερα, “street parade” στο κέντρο της Αθήνας με συνοδεία live μουσικής από συγκρότημα χάλκινων - πνευστών - Βrass Βand, η οποία θα σας βάλει στο κλίμα και την κουλτούρα μιας αυθεντικής street food γιορτής του αμερικανικού Νότου.

To γαστρονομικό “ταξίδι” στη Ν. Αμερική θα πραγματοποιηθεί μέσα από οχτώ διαφορετικά πιάτα-σταθμούς που δημιούργησαν ο sous chef Βασίλης Σπόρος – και η ομάδα του Mama Roux. Πρωταγωνιστής του menu, είναι σίγουρα το καπνιστό Βοδινό Brisket ψημένο με τη γνωστή τεχνική low and slow δηλαδή σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 ώρες καπνίζοντας ταυτόχρονα το κρέας.

Φυσικά, οι λάτρεις των κλασσικών γεύσεων BBQ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Cajun Blackened Burger με κοτόπουλο, Southern Hush Puppies με μαγιονέζα creole, σούπα Gumbo, Bourbon Glazed Χοιρινά Spare Ribs με πατατοσαλάτα και πολλά άλλα εδέσματα της κουζίνας creole. Τα cocktails, ειδικά φτιαγμένα για τη βραδιά, θα ολοκληρώσουν την εμπειρία.

Οι live Blues & Rythmes μουσικές από τους Gumbo Ya Ya, συγκρότημα που μας έχει μυήσει σε funk & soul ήχους, θα συνοδεύσουν τη βραδιά δημιουργώντας μια μοναδική Νεορλεανέζικη ατμόσφαιρα.

Ώρα έναρξης: 21:00

Αιόλου 48 Κέντρο, 213-0048382