Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ καβάλησε το καλάμι και θα φέρει την καταστροφή

Ανεβαίνουν σιγά σιγά οι τόνοι της αντιπαράθεσης στη Βουλή, εν όψει και της έναρξης της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε εκ νέου στο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος λέγοντας ότι καβάλησε το καλάμι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας και συμπλήρωσε ότι "είναι εύκολο να οδηγήσεις τη χώρα στην καταστροφή, θριαμβολογώντας, ταυτόχρονα, δείχνοντας με το δάχτυλο τις ευθύνες των προηγούμενων".

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε σε όσα έχει προσφέρει το ο ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα κατά τη μεταπολιτευτική περίοδο, αλλά και τα τελευταία πέντε χρόνια και σημείωσε ότι "η δικαίωση της χώρας θα είναι και δική μας δικαίωση".
Επίσης, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι τώρα αρχίζει η πιο κρίσιμη χρονιά αυτής της περιόδου και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει καθαρό λόγο για να υπερασπιστεί το έργο του.

Σχετικά με τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που αρχίζει σήμερα στη Βουλή, σημείωσε ότι έχει μεγάλη σημασία να δοθεί η μάχη με τον λαϊκισμό και την υποκρισία, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δίνει, ταυτόχρονα, μία πρόσθετη μάχη για τον ρόλο του ίδιου και της δημοκρατικής παράταξης, αλλά και για το τι σημαίνει προοδευτική σταθερότητα.