Αποκαλύπτεται τώρα η άγνωστη μάχη του Morrissey με τον καρκίνο

Για τη μυστική μέχρι σήμερα μάχη του με τον καρκίνο μίλησε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo ο Βρετανός τραγουδιστής Morrissey, αποκαλύπτοντας πως ήδη τέσσερις φορές έχουν αφαιρεθεί από το σώμα του καρκινικοί ιστοί.

“Αν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και αν όχι, τότε δε θα πεθάνω. Τώρα νιώθω καλά. Γνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δε δείχνω υγιής, αλλά αυτά μπορεί να κάνει μια ασθένεια. Δε θα ανησυχήσω γι' αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρώην τραγουδιστής των The Smiths.

Ο Morrissey είχε προβλήματα υγείας με έλκος, διπλή πνευμονία και τροφική δηλητηρίαση το 2013, ενώ τον περασμένο Ιούνιο υπέστη μόλυνση του αναπνευστικού. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που μιλά για πρόβλημα καρκίνου.

Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, οι γιατροί του τον συμβούλευσαν να σταματήσει τις περιοδείες, όμως “είναι δύσκολο για μένα, γιατί είναι τόσο μέσα μου”.

Συνεχίζοντας, ο 55χρονος Morrissey σημειώνει ότι “είμαι τώρα σε μία ηλικία που που δε θα έπρεπε πια να κάνω μουσική... Πολλοί συνθέτες κλασικής μουσικής πέθαναν στα 34. Και είμαι ακόμα εδώ, και κανείς δεν ξέρει τι να κάνει με μένα”.

Ο Morrissey βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ευρώπη για την προώθηση του πρώτου του σόλο άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια, με τίτλο World Peace Is None of Your Business, στο πλαίσιο της οποίας θα επισκεφθεί και την Ελλάδα στις 5 Δεκεμβρίου.