Τι γράφει η πλαστή ταυτότητα του Σταμπούλου που βρέθηκε στη Κυψέλη

Μετά τη δημοσιοποίηση της νέας, πρόσφατης φωτογραφίας του κατηγορούμενου ως συνεργού του Μαζιώτη, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητας στοιχεία σχετικά με το πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας που βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα στη Κυψέλη και είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον Αντώνη Σταμπούλο.  

Όπως ανακοινώθηκε, φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου.

Η "ταυτότητα" έχει εκδοθεί υπό στοιχεία ΤΣΕΡΓΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.

Επιπλέον, φέρει επικολλημένη φωτογραφία άνδρα, που προσομοιάζει με τον παραπάνω συλληφθέντα και είναι εμφανώς διαφορετική από αυτή του πραγματικού κατόχου.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για γιάφκες της οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας" συνεχίζονται, μετά τα δύο  "καθαρά" διαμερίσματα σε Κυψέλη και Θησείο και το πατρικό του συλληφθέντα στο Μαρούσι.

Εκτός από τα 50 κλειδιά που βρέθηκαν επάνω του, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εξετάζει τώρα δύο κινητά που βρέθηκαν στο ατελιέ της αδελφής του, τα οποία δεν αποκλείεται να τα χρησιμοποιούσε και ο ίδιος. 

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή, τα οποία ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να τα εντοπίσουν. Μεταξύ άλλων, αναζητούν ένα αυτοκίνητο, μάρκας Citroen, που θεωρούν ότι χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς.