Μονομαχία Σαμαρά-Τσίπρα σε Βουλή ή σε… TV ζητά ο Παπαδημούλης

Σε... μονομαχία στη Βουλή ή σε τηλεοπτικό debate προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αντώνη Σαμαρά, με τον ευρωβουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη, να κατηγορεί σήμερα τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει καλέσει ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα να συζητήσουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Mega, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να ανοίξει την επόμενη εβδομάδα η Ολομέλεια της Βουλής και να οριστεί μία προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα για να συζητηθούν σοβαρά οι προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε όμως ότι η συζήτηση αυτή θα μπορούσε να γίνει και σε ένα τηλεοπτικό debate.

Απαντώντας στον κ. Παπαδημούλη, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει πως δεν έχει πρόβλημα να εμφανίζεται στη Βουλή και κατηγόρησε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι η πρόταση αυτή είναι μόνο για το θεαθήναι, ενώ διερωτήθηκε ποιες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ στελεχών του κόμματος.