Από Φούλαμ μέχρι Ινδία το μέλλον του Καραγκούνη

Στο μυαλό του Γιώργου Καραγκούνη υπάρχει μόνο η προοπτική του εξωτερικού για τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο "τυπάρας" είχε προτάσεις από ομάδες της Superleague, αλλά δεν τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επιθυμία του ρέκορντμαν συμμετοχών της Εθνικής είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται ακόμα μια σεζόν εκτός συνόρων. 

Πέραν των προτάσεων από ελληνικούς συλλόγους, ο Γιώργος Καραγκούνης έχει δεχθεί προσφορές και από ομάδες της Ινδίας και των ΗΠΑ. Τα χρήματα των Ινδών για συμβόλαιο περίπου τεσσάρων μηνών (από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο) είναι πολύ καλά, όμως η προοπτική της συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν φαίνεται να… ψήνει τον 37χρονο χαφ. 

Όσον αφορά το MLS, η μεταγραφική περίοδος ανοίγει τον Δεκέμβριο και η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη τον Μάρτιο. Πάντως, η πιθανότητα να συνεχίσει ο "Κάρα" στο αμερικάνικο πρωτάθλημα δεν πρέπει να αποκλειστεί και το θέμα αναμένεται να μας απασχολήσει προσεχώς... 

Ο μάνατζερ του, Πασχάλης Τουντούρης δήλωσε πρόσφατα στον αγγλικό Τύπο ότι ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα έλεγε "όχι" στο να επιστρέψει στη Φούλαμ, η οποία έχει κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα στην αγγλική Championship.

Ο "τυπάρας" είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της λονδρέζικης ομάδας και γι’ αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει επανασύνδεση για δεύτερη φορά.

Πηγή: sport-fm.gr