Ο Τζιτζικώστας πλέκει το εγκώμιο Καραμανλή

Ακόμη ένα στέλεχος της ΝΔ, έστω και πρώην, εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες να πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή. Την ίδια ώρα που το όνομα του πρώην πρωθυπουργού κυκλοφορεί όλο και περισσότερο από στόμα σε στόμα για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος κατέβηκε στις εκλογές δίχως τη στήριξη της Συγγρού και κατάφερε να εκλεγεί, έπλεξε το εγκώμιο του Καραμανλή.

«Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα και ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι αποτελεί κεφάλαιο για τη χώρα και την ευρύτερη κεντροδεξιά και, μάλιστα, σε ρόλο όχι τιμητικής αποστρατείας, όπως κάποιοι θα ήθελαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας απάντησε και στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι η χειραψία με τον Πρωθυπουργό φάνηκε σχετικά ψυχρή, δίχως όμως να θέλει να το προχωρήσει περισσότερο.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στη θεσμική σχέση ανάμεσα σε έναν πρωθυπουργό και σε έναν περιφερειάρχη μπορεί να μπαίνουν ζητήματα προσωπικής πικρίας ή θέματα που αφορούν στο παρελθόν", σημείωσε ο κ. Τσιτζικώστας.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ολοένα και περισσότεροι βουλευτές και πρώην στελέχη της ΝΔ, αρχίζουν να τοποθετούνται δημόσια γύρω από το όνομα του πρώην πρωθυπουργού. Κάτι που δεν φαίνεται να αρέσει και ιδιαίτερα στη Συγγρού όσο και να προσπαθούν να το κρύβουν.