Η βασίλισσα Ελισάβετ αψήφησε τους γιατρούς και έπιασε το τιμόνι για μια βόλτα

Η βασίλισσα Ελισάβετ αψήφησε τους γιατρούς και έπιασε το τιμόνι για μια βόλτα

Η 95χρονη μονάρχης εθεάθη να οδηγεί κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ

Η βασίλισσα Ελισάβετ αψήφησε τη συμβουλή των γιατρών να απέχει από τα καθήκοντά της και να μείνει στο παλάτι για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μετά τη σύντομη νοσηλεία της σε νοσοκομείο και βγήκε για βόλτα με το αυτοκίνητο.

Μάλιστα η 95χρονη μονάρχης εθεάθη να είναι μόνη της μέσα στην πράσινη Jaguar, την οποία οδηγούσε η ίδια, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ. Το περιστατικό αυτό, όπως αναφέρει η Daily Mail, έγινε μόλις λίγες μέρες αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατηγορήθηκαν, ότι απέκρυψαν το γεγονός, ότι η βασίλισσα επισκέφτηκε το νοσοκομείο King Edward VII στο κεντρικό Λονδίνο, όταν οι αξιωματούχοι του παλατιού επέμεναν, ότι ήταν καλά και βρισκόταν στο Ουίνδσορ.

Η βασίλισσα που εξαιτίας της αδιαθεσίας της δεν παρέστη στη Σύνοδο για την Κλιματική Αλλαγή COP26 στη Γλασκώβη, καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό πίσω από το τιμόνι της πράσινης Jaguar, που χρησιμοποιεί για να μεταφέρει τα αγαπημένα της σκυλιά ράτσας Κοργκί, για μια πρωινή βόλτα στο κτήμα της στο Μπέρκσαϊρ σήμερα. Φορώντας γυαλιά ηλίου και μαντίλι στα μαλιά, η βασίλισσα φαινόταν χαρούμενη και υγιής, καθώς έφευγε από την πίσω πύλη του Κάστρου του Ουίνδσορ .