Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Αποκαλυπτική μαρτυρία από φίλη του θύματος – «Τον φοβόταν, την έδερνε»

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Αποκαλυπτική μαρτυρία από φίλη του θύματος – «Τον φοβόταν, την έδερνε»

«Τον φοβόντουσαν και τα δύο μικρά παιδιά», τονίζει η φιλενάδα της 48χρονης για τον συζυγοκτόνο - «Η Νεκταρία ήταν μια μάνα με όλα τα γράμματα κεφαλαία»

Η κοινή γνώμη στην Ελλάδα έχει συγκλονιστεί και πάλι από μια νέα δολοφονία γυναίκας από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο 54χρονος είναι ο δράστης του εγκλήματος στην Ιεράπετρα, καθώς σκότωσε με μαχαιριές την 48χρονη, αφήνοντας ορφανά τα τέσσερα παιδιά τους. Η μαρτυρία της φίλης της είναι συγκλονιστική, καθώς αποκαλύπτει ότι το θύμα τον φοβόταν, καθώς την έδερνε.

Ο συζυγοκτόνος απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, όμως τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε 2 δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα 4 παιδιά τους και αυτόν. Δεν τη βοηθούσε καθόλου», είπε αρχικά η φίλη του θύματος στην εκπομπή Live News του Mega και επισήμανε ότι οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα.

«Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα 2 τα παιδιά τα μικρά».

Η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια. «Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία», είπε η φίλη του θύματος.

Όπως λέει η στενή της φίλη, προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά. «Θα παρακαλέσω όλους τους κατοίκους της περιοχής να σεβαστούν τα παιδιά και να μη λένε όλα αυτά που λένε. Η Νεκταρία ήταν μια μάνα με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο», κατέληξε.