Π. Καμμένος: “Να αλλάξει ρότα η Ελλάδα”

Να σταματήσει η πολιτική λιτότητα και να αλλάξει ρότα η Ελλάδα ζήτησε ο ζήτησε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα σε ερώτηση αν βλέπει την προοπτική να φύγει η Τρόικα από την Ελλάδα και να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Καμμένος απάντησε:

"Το να φύγει η Τρόικα είναι αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα. Πρόεδροι βγαίνουν, έρχονται και φεύγουν. Αυτό που απαιτείται αυτή τη στιγμή είναι η Ελλάδα να αλλάξει ρότα. Το καράβι της πατρίδας μας πάει προς τα βράχια. Η ανεργία η συνεχής ύφεση, το κλείσιμο και το λουκέτο των επιχειρήσεων, η έλλειψη οράματος και ελπίδας δείχνουν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή την πολιτική της λιτότητας που επιβάλλει η κ. Μέρκελ, την πολιτική της συνεχούς υποχώρησης στην εθνική κυριαρχία της χώρας, την πολιτική της υψηλής φορολόγησης. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να φύγει η Τρόικα. Θα κάνουμε την πρόταση που πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στο να υπάρχει η επόμενη λύση. Από τη στιγμή που θα φύγει η Τρόικα και τα Μνημόνια δεν τελειώνουν με ανακοινώσεις. Εάν συνεχιστεί η πολιτική αυτή μέχρι το 2047 θα υπάρχει επιτήρηση. Θα υπάρχει, δηλαδή, απώλεια εθνικής κυριαρχίας".