Η απόλυτη gourmet εμπειρία στον ουρανό του Λονδίνου!

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα ρομαντικά δείπνα, υπό το φως των κεριών και την μαγευτική θέα και ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια συγκλονιστική gourmet εμπειρία στον ουρανό του Λονδίνου!

Θαυμάστε το Λονδίνο από ψηλά, στο μοναδικό εστιατόριο της Events in the Sky, που θα ανυψώνεται από τις 12 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 30 μέτρα πάνω από το έδαφος, προσφέροντας σας εκτός των άλλων μια μοναδική γευστική απόλαυση.

Πέντε από τα καλύτερα, βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια της πόλης, θα μεταφέρουν τα μενού και τις γαστρονομικές τους προτάσεις σε ένα τραπέζι, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα, τον καλεσμένο σεφ, έναν sommelier και μια ομάδα ατόμων, που σερβίρει από τον χώρο, που βρίσκεται στο κέντρο του τραπεζιού.

Αντίστοιχες διοργανώσεις έχουν πραγματοποιηθεί με τεράστια επιτυχία σε 43 χώρες μέχρι σήμερα, από το Λας Βέγκας μέχρι το Ταλίν.

Οι συμμετέχοντες σεφ στο Λονδίνο θα είναι οι Anna Hansen από το The Modern Pantry, Xavier Boyer από το L'Atelier, Tony Fleming από το Angler, Atul Kochhar από το Benares Restaurant, Pascal Aussignac από τη Club Gascon, και η Alyn Williams και το Alyn Williams at The Westbury.

Οι διοργανωτές δίνουν ακόμα τη δυνατότητα σε όσους τυχερούς καταφέρουν να βρουν μια θέση στο πολυπόθητο τραπέζι να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις “πτήσεις”.

Στις πρωινές “πτήσεις” θα απολαύσετε ένα υγιεινό πρωινό τεσσάρων πιάτων, ενώ στις μεσημεριανές, τρία πιάτα βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου, με τη συνοδεία δυο ποτηριών από επιλεγμένα κρασιά Villa Maria.

Αντίστοιχα στο ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια, θα γευτείτε ένα ξεχωριστό μενού πέντε πιάτων, με τελική επιλογή εκείνη του μενού Taittinger, με “πρωταγωνίστρια” την διάσημη σαμπάνια!

Παρόλο που δεν υπάρχει όριο ηλικίας, οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι πάνω από 1,2 μέτρα ύψος, γεγονός που αυτομάτως αποκλείει τα μικρά παιδιά. Οι τιμές κυμαίνονται από 63 ευρώ το άτομο για πρωινό, έως 315 ευρώ το άτομο για δείπνο.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ