Πως να αποκτήσετε φοβερούς κοιλιακούς!

Το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες. Εάν είσαστε μια από αυτές, μάθετε ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε φοβερούς κοιλιακούς!

Έχετε δύο επιλογές, είτε να χάσετε όσο περισσότερο λίπος μπορείτε είτε να επισκεφτείτε έναν πλαστικό χειρουργό για λιποαναρρόφηση. Η απώλεια βάρους για να χάσετε λίπος είναι σαν να ρίχνετε ζάρια. Ο οργανισμός διαθέτει αποθήκες λίπους, το κοιλιακό λίπος αποτελεί αποθήκη ενέργειας για τις δύσκολες μέρες και ο οργανισμός σας δεν πρόκειται να απαλλαχθεί εύκολα από αυτό.

Η λιποαναρρόφηση είναι μια αποτελεσματική μέθοδος απώλειας τοπικού λίπους. Περιλαμβάνει την αφαίρεση λιποκυττάρων μόνιμα. Η τεχνική λιποαναρρόφησης επιτρέπει στο χειρουργό να διαμορφώσει τα μέρη του σώματος καλύτερα από ποτέ. Περιλαμβάνει την εισαγωγή μικρών μεταλλικών σωληνίσκων, μέσω μικρών τομών, στην κοιλιά και το σμίλευμα της περιοχής για την αφαίρεση του λίπους. Η διαδικασία όταν συνοδεύεται από ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα άσκησης και δίαιτας θα σας δώσουν μια τέλεια σχηματισμένη κοιλιά που όλοι θα ζηλεύουν στην παραλία.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets -Μυστικά ομορφιάς