Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Πλησιάζει η απολογία της κατηγορούμενης – Δείτε τις εικόνες

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Πλησιάζει η απολογία της κατηγορούμενης – Δείτε τις εικόνες

Η κατηγορούμενη επέλεξε να μην έρθει σήμερα στο δικαστήριο - Η 36χρονη εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά της

Συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Πριν από λίγο η Ιωάννα έφτασε στο δικαστήριο, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή.

Η Ιωάννα φορούσε όπως και την προηγούμενη φορά την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της και καπέλο.

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στο τέλος της η λίστα των μαρτύρων κατηγορητηρίου αλλά και να ολοκληρωθεί η ανάγνωση εγγράφων.

Η κατηγορούμενη επέλεξε να μην έρθει σήμερα στο δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους της, μια ημέρα που σύμφωνα με εκτιμήσεις ήταν πολύ ισχυρή η πιθανότητα να ξεκινήσει η απολογία της.

Η 36χρονη εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά της με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στους ισχυρισμούς που θα προβάλει. Το «σενάριο» ότι η απόφαση της να επιτεθεί στην Ιωάννα συνδέεται με 40χρονο άνδρα φαίνεται να αποδυναμώνεται. Και αυτό γιατί ο ίδιος κατέθεσε στο δικαστήριο πως ουδέποτε συνάντησε την Ιωάννα ενώ αναφερόμενος στην κατηγορούμενη είπε πως είχαν μια «περιστασιακή ερωτική σχέση».


Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος