Ολόκληρη η Βόρεια Κορέα Θα βλέπει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ολόκληρη η Βόρεια Κορέα θα βλέπει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν, πρόεδρος της Βόρειας Κορέας διέταξε την τηλεόραση της χώρας να επανασχεδιάσει το πρόγραμμά της και να εξασφαλίσει και να συμπεριλάβει όλους τους φετινούς αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάντως, παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που ο ηγέτης της χώρας αγαπά τόσο πολύ τους Κόκκινους Διαβόλους. Ο βρετανικός Independent υποθέτει ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ουν θαύμαζε τον ηγεμονικό ρόλο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο Ολντ Τράφορντ.

Το μεγάλο πρόβλημα για την κρατική τηλεόραση της Βορείου Κορέας είναι τα δικαιώματα των αγώνων και η αγορά των βίντεο και των αγώνων κοστίζει 1 δισ. λίρες ετησίως.

Αξιωματούχος της Premier League δήλωσε ότι "κανένας ραδιοτηλεοπτικός ή άλλος οργανισμός από τη Βόρεια Κορέα δεν έχει το δικαίωμα να μεταδώσει αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος και αν αυτό συμβεί θα πρόκειται για καθαρή περίπτωση κλοπής και παραβίασης δικαιωμάτων, απλά και καθαρά!".

Αν ο Κιμ Γιονγκ-Ουν δεν αποφασίσει να τα... σκάσει χοντρά στους Άγγλους την ύστατη ώρα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι είτε η υπόθεση θα οδηγηθεί σε ναυάγιο, είτε η Βόρεια Κορέα θα δείχνει... πειρατικά και κλεμμένα τα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάντως, σε γενικότερο πλαίσιο, ο Κιμ Γιονγκ-Ουν προώθησε επικοινωνιακά την απαίτησή του αυτή ως "πρόγραμμα προώθησης και αύξησης του αθλητικού τηλεοπτικού προγράμματος", με αγώνες ιππασίας και εκπομπές για το πώς παίζεται το γκολφ (!), τις οποίες έχει επίσης αναλάβει να προβάλει η βορειοκορεατική τηλεόραση.