Και τον Ιβοριανό Τζα Τζέτζε θέλει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στα Χάνια Πηλίου έχοντας να συμπληρώσει δύο ακόμη κομμάτια στο παζλ του ρόστερ, με την απόκτηση μεσοαμυντικού και σέντερ φορ. Κι αν η πρώτη θέση όλα δείχνουν πως αποτελεί προτεραιότητα και θα καλυφθεί από Έλληνα, για αυτή του επιθετικού παρατηρείται στασιμότητα. 

Στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Φρανκ Τζα Τζέτζε. Ο 28χρονος Ιβοριανός είχε εξεταστεί από την «Ένωση» όταν αναζητούσε εξτρέμ, θέση που «κέρδισε» τελικά ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Όμως το όνομα του Αφρικανού δεν έχει διαγραφεί από τη λίστα των «κιτρινόμαυρων», ίσως και γιατί είναι ικανός να αγωνιστεί όχι μόνο στα άκρα, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Η ΑΕΚ αναζητεί κατά βάση σέντερ φορ περιοχής με έφεση στο γκολ, αλλά δεν αποκλείεται επειδή «ανεβαίνει» ο Μπρέτσεβιτς και υπάρχουν οι Αραβίδης και Ντακόλ για τη θέση, να επιλεγεί ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στα άκρα. 

Ο Φρανκ Τζα Τζέτζε είναι ελεύθερος από τη νορβηγική Σάρπσμποργκ, με την οποία είχε 6 γκολ σε 17 εμφανίσεις το 2014. Την προηγούμενη διετία είχε παίξει στην Τσερνομόρετς έχοντας 10 γκολ και 6 ασίστ σε 59 ματς, ενώ προηγουμένως έπαιζε στη Γαλλία, σε Παρί, Μπρεστ, Γκρενόμπλ, Στρασμπούρ, Αρλ και Νις. Σημειώνεται πως αν κι έπαιξε στις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας (έχει γαλλικό διαβατήριο), έγινε διεθνής με την Ανδρών της Ακτής Ελεφαντοστού καταγράφοντας δύο συμμετοχές. Ο μικρότερος αδερφός του, Μπράις, παίζει στη Μαρσέιγ.

πηγή: sport-fm.gr