Παραμένει στην Ducati o Simone Battistella

Ο Ιταλός, ή μάλλον ο μάνατζέρ του Simone Battistella, διαπραγματεύτηκε για καιρό με τη Suzuki, αλλά στο GP του Sachsenring γνωστοποίησε πως το αργότερο σε μια βδομάδα θα έπαιρνε την απόφασή του. Και την πήρε. Παραμένει στην Ducati.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του World Ducati Weekend 2014 που διεξήχθη στο Misano World Circuit Marco Simoncelli» το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Κατά τη σχετική συνέντευξη Τύπου ο Andrea Dovizioso και ο o Claudio Domenicali, διευθυντής της Ducati Motor Holding, αναφέρθηκαν και σε κάποιες λεπτομέρειες της νέας διετούς συμφωνίας.

Δήλωσε ο Domenicali: «Ο Andrea είναι μαζί μας δύο χρόνια τώρα και έχει αποδείξει την πίστη του στα σχέδιά μας. Μετά από ένα δύσκολο 2013, φέτος μάς έχει δώσει ήδη δύο βάθρα. Είναι ο καλύτερος αναβάτης μας. Είναι τιμή μου που ανακοινώνω ότι αποφάσισε να συνεχίσει μαζί μας για δύο ακόμη χρόνια».

«Καταλήξαμε σε συμφωνία», συμπλήρωσε ο Dovizioso «επειδή ακριβώς η Ducati έχει ενδιαφέροντα σχέδια που ήδη, με την άφιξη του Dall'Igna έχουν αρχίσει να αποφέρουν καρπούς. Έχουμε κιόλας πάρει δύο βάθρα αυτή τη σαιζόν και είμαστε τέταρτοι στη Βαθμολογία. Τα πράγματα γίνονται πολύ συναρπαστικά, ειδικά με τα σχέδια που έχουμε για το 2015».