Κατάρριψη Boeing 777: Πίστευαν ότι ήταν μέσα ο Πούτιν!

Σενάρια επί σεναρίων κατακλύζουν την υπόθεση με την κατάρριψη του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που προκάλεσε το θάνατο 295 ανθρώπων.

Λίγη ώρα μετά την πτώση του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών κοντά στην ανατολική Ουκρανία, ο αυτοανακηρυχθείς υπουργός Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ιγκόρ Γκίρκιν, ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη του μοιραίου αεροσκάφους που παρέσυρε στο θάνατο 295 επιβαίνοντες.

Ο Ιγκόρ Γκίρκιν, γνωστός με το όνομα Στρέλκοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kyiv Post δανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης τη φράση: «Το αεροπλάνο έπεσε κάπου κοντά στο Τόρεζ, στην περιοχή του Ντόνετσκ. Σας προειδοποιήσαμε, μην πετάτε στον ουρανό μας».

Στο μεταξύ σύμφωνα με το σενάριο αυτό, που μεταδίδει και το Russia Today, στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν που ταξίδευε στον ίδιο αεροδιάδρομο και το στίγμα του, μαζί με αυτό του Boeing, βρέθηκε στο ίδιο σημείο αλλά με μια διαφορά ώρας.

Το προεδρικό αεροπλάνο ήταν εκεί στις 16:21 ώρα Μόσχας και το μαλαισιανό Boeing στις 15.44 ανέφερε πηγή προσθέτοντας ότι τα δύο αεροπλάνα μοιάζουν στην όψη, έχουν παρόμοιο περίγραμμα, διαστάσεις και χρώματα. Αναφέρεται ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από άλλο ουκρανικό το οποίο πίστεψε ότι ήταν αυτό που μετέφερε τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις για την κατάρριψη του αεροπλάνου