Αστέρας Τρίπολης: Πρεμιέρα με Ροβανιέμι, βόμβα με Τρεζεγκέ!

Στις 19:00 της Πέμπτης (τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2) ξεκινά και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τις ελληνικές ομάδες. Ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίζεται στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League απέναντι στη Ροβανιέμι, την ομάδα του... χωριού του Αγίου Βασίλη.

Ο αγώνας θα γίνει στο ουδέτερο στάδιο Ραάτι του Ούλου, καθώς το γήπεδο της Ροβανιέμι δεν κρίθηκε κατάλληλο από την UEFA για ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο προπονητής των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης, κρίνει ότι μειονέκτημα της ομάδας του είναι ο ρυθμός, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης μετρά μόλις έναν μήνα προπονήσεων, σε αντίθεση με τη Ροβανιέμι, η οποία αγωνίζεται στη Veikkausliiga, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Στα αγωνιστικά, για τους φιλοξενούμενους Αρκάδες παίζονται δύο θέσεις, εκείνη του παρτενέρ του Ντορίν Γκοϊάν στο κέντρο της άμυνας, μεταξύ Ζησόπουλου και Σανκαρέ και εκείνη του επιτελικού χαφ μεταξύ Νίκο και Ρόλε.

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, πάντως, "ψάχνεται" για να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ, ειδικά στη γραμμή κρούσης, με έναν παίκτη καλύτερο κι από τον Μπαράλες και αν οι επαφές που έχει πραγματοποιήσει, ευοδωθούν, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλά με τον μάνατζερ του σπουδαίου, αν και 37χρονου πια, Γάλλου επιθετικού, Νταβίντ Τρεζεγκέ για ένα μεταγραφικό μπαμ από τα λίγα των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος, με καταγωγή από την Αργεντινή, αγωνίζεται στη χώρα αυτή και συγκεκριμένα, στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Το συμβόλαιο που προσφέρει ο Αστέρας Τρίπολης στον Τρεζεγκέ δεν έχει προηγούμενο για την ομάδα της Αρκαδίας, καθώς οι κίτρινοι δίνουν 300.000 ευρώ το χρόνο στον παίκτη, για συμβόλαιο 1+1 έτους.

Ο Αστέρας περιμένει την απάντηση του Γάλλου. Ας σημειώσουμε ότι ο Τρεζεγκέ, παρά τα 37 χρόνια του, πραγματοποίησε πέρσι "γεμάτη" χρονιά στην Αργεντινή με τη φανέλα της Νιούελς, με 24 συμμετοχές και επτά γκολ.